Bir baskı tekniği olan fotoblok; fotoğrafların, resimlerin veya posterlerin; önceden belirlenmiş ölçülerdeki özel kartonlarla yapıştırılarak kâğıdın stabilite, görünüm ve yalıtım bakımlarından güçlendirilmesini sağlayan tekniklerden birisidir. Fotoblok işlemleri sayesinde fotoğraflarınızı yahut resimlerinizi su, toz ve kirlenmeye karşı da koruyabilirsiniz. Fotoblokları her boyutta tasarlayabilirsiniz. Sağladığı avantajlar nedeniyle fotoblok tekniği, günümüzde en fazla kullanılan teknikler arasında yerini almıştır. Eğer siz de fotoblok fiyatları 2022 hakkında aklınıza takılanlar varsa yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Fotoblokların özellikleri nelerdir?

Hem amatörler hem profesyoneller tarafından sıklıkla tercih edilen fotobloklar, fotoğraf sunumlarının yanı sıra grafik tasarım sunumlarında da kullanılır. Ekstradan mimarlık alanlarında da maket malzemeleri arasında fotoblok tekniği kullanılır. Görsellerinizin daha ilgi çekici, sağlam ve dik durabilmesini amaçlayan fotobloklar uygun fiyat seçeneklerine sahiptir.

İhtiyacınız olan fotobloklara göz attıktan sonra siparişinizi vererek adresinize kadar hızlı bir şekilde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Fotoblok tekniğiyle üretilmiş kartonlar sayesinde tasarımlarınızın görsel anlamda daha ilgi uyandırıcı bir hale gelmesini rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Kullanımı kolay olan fotobloklar uygun fiyat seçenekleri ile sizleri: Fotoblok Modelleri

Fotoblok çeşitleri nelerdir?

Fotobloklar, özel kartonlar arasına sıkıştırılmış sert bir köpükten oluşmaktadır. Straforlu maket kartonu olarak da adlandırılan fotoblokların çeşitli kalınlık seçenekleri mevcuttur. Pürüzsüz yüzeyi sayesinde üzerine fotoğraf baskıları yapıştırılarak kullanılabilir. Ekstradan bir çerçeveyi zorunlu kılmayan bu baskı tekniği aynı zamanda uzun ömürlüdür. Hafifliği sayesinde çift taraflı bant ile dahi duvara sabitlenebilir. Büyük boyları fotoblokların son dönemlerde fotoğraf çerçevesi olarak kullanıldığına da rastlıyoruz.

Fotoblokların siyah ve beyaz renkleri sıklıkla tercih edilmektedir ve 1 mm’den 10 mm’e değişik kalınlıkları mevcuttur. Fiyatları da rengine ve kalınlığına göre değişiklik göstermektedir.

 

Fotoblok fiyatları 2022

Fotoblok fiyatlarına ecopymarket.com’dan talep formu oluşturarak erişebilirsiniz. Ecopymarket.com’da farklı renklerde ve kalınlıklarda fotobloklar bulunmakta ve çoklu olarak satılmaktadır. Ecopymarket, bir 2A Görsel Çözümler Reklam Eğitim ve Danışmanlık Tic. LTD. ŞTİ. kuruluşudur.

Ecopymarket, hızlı ve verimli üretim, minimum atık ve maksimum etki arayan ticari pazar için önde gelen bir çözüm oluşturmuştur. 2A Görsel, 20 yıllık sektör deneyimi ve yenilikçi yapısıyla 2015 yılında kurulmuştur. Copy Center ve Reklam sektörlerinde iç ve dış mekânlar için görsel çözümler sunar. 100 üzerinde ürün skalasına sahiptir. Çoğu yerli üretim olmakla beraber ithal ürünler de mevcuttur. Yurt içi ve yurt dışı bağlantılarıyla geniş bir tedarik ağına sahiptir. İthal ürünler Uzak Doğu ve Avrupa’dan tedarik edilmektedir.