Hayatın pek çok alanında kullanıldığını görebileceğimiz fotobloklar, çokça mekânda ve alanda görebileceğimiz popüler karton türlerinden birisidir. Bir baskı tekniği olan fotoblok; fotoğrafların, resimlerin veya posterlerin; önceden belirlenmiş ölçülerdeki özel kartonlarla yapıştırılarak kâğıdın stabilite, görünüm ve yalıtım bakımlarından güçlendirilmesini sağlayan tekniklerden birisidir. Arasında sıkıştırılmış köpük kullanılan ve her iki tarafı da mat kartonlarla sarılı olan fotobloklar, esas olarak hafif ve sağlam bir pano alanı elde etmenizi amaçlamaktadır. Her boyutta kullanabileceğiniz fotoblokları dilediğiniz gibi biçimlendirebilmek için tek ihtiyacınız keskin bir bıçaktır. Elde rahatlıkla yapabileceğiniz bu uygulama sayesinde üzerine istediğiniz fotoğrafları kolaylıkla üzerine sabitleyebileceğiniz hafif bir çerçeve elde etmiş olursunuz. Hafifliği sayesinde fotoblokları duvara monte edebilmeniz için iki yönlü bant dahi yeterli olabilmektedir. Profesyonel fotoğrafçıların yanı sıra her kesimden insanın zaman zaman ihtiyaç duyabileceği fotobloklar; eğitim ve reklam sektörlerinin yanı sıra AVM’lerde, büyük kırtasiyelerde ve bunlar gibi pek çok mekânda  rahatlıkla bulunabilen bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Pek çok sektörde ve iş dünyasında kullanımının yanı sıra aynı zamanda manevi değeri olan bir hediye hazırlamak için de fotobloklar ideal türde bir üründür.

Sizler için “fotoblok nedir ve nerede satılır?” sorusunu yanıtladığımıza göre şimdi de bu ürünü nereden tedarik edebileceğinizi belirtebiliriz.

Siyah ve beyaz olarak zıt ve en çok tercih edilen iki rengi farklı boyutlarda sunan pek çok alternatif fotoblok tipini ecopymarket.com’da bir arada bulabilirsiniz.

Fiyatları kalınlıklarına göre değişen ve kalınlık gibi üretildiği malzeme ile renkleri bakımından da özellikleri detaylı şekilde size aktarılan fotoblokları ecopymarket.com’da inceledikten sonra bu malzemelere hangi alanda ihtiyaç duyduğunuza karar vererek doğru tercihi yapabilirsiniz.

Fotoblok fiyatları 2022

Fotoblok fiyatlarına ecopymarket.com’dan talep formu oluşturarak erişebilirsiniz. Ecopymarket.com’da farklı renklerde ve kalınlıklarda fotobloklar bulunmakta ve çoklu olarak satılmaktadır. Ecopymarket, bir 2A Görsel Çözümler Reklam Eğitim ve Danışmanlık Tic. LTD. ŞTİ. kuruluşudur.

Ecopymarket, hızlı ve verimli üretim, minimum atık ve maksimum etki arayan ticari pazar için önde gelen bir çözüm oluşturmuştur. 2A Görsel, 20 yıllık sektör deneyimi ve yenilikçi yapısıyla 2015 yılında kurulmuştur. Copy Center ve Reklam sektörlerinde iç ve dış mekânlar için görsel çözümler sunar. 100 üzerinde ürün skalasına sahiptir. Çoğu yerli üretim olmakla beraber ithal ürünler de mevcuttur. Yurt içi ve yurt dışı bağlantılarıyla geniş bir tedarik ağına sahiptir. İthal ürünler Uzak Doğu ve Avrupa’dan tedarik edilmektedir.