PVC folyo, yapışkanlı bir malzemedir ve birçok imalat sektöründe kullanılır. Dekorasyon, kapı ve tanıtım gibi işlerde özel olarak tasarlanabilir ve bu durumlar için tasarlanan PVC folyolara, yapışkanlı folyo da deniliyor. Kendinden yapışkanlı olan folyo, basit bir şekilde herhangi bir yere uygulanabilir. PVC folyo, pek çok çeşitte ve istenen her renkte bulunabilir. Bu sebeple, tasarım ve reklamlarda çok fazla kullanılır.

PVS Folyo Kullanım Alanları Nelerdir?

PVC folyonun en çok tercih edildiği yerlerden birisi de kapılardır. Günümüzde, iç kapı yapımında PVC folyo kaplamadan sıklıkla faydalanılıyor. Aynı zamanda tabelalar, indirim yazıları, araç kaplama dijital baskı, vitrin tasarımları, reklam panoları gibi alanlar da PVC folyonun kullanım alanlarındandır. PVC folyo, son dönemlerde evlerin duvarlarında da süsleme amacı ile kullanmaya başlandı. Bütün bu alanlar için tercih edilmesinin sebebi çeşitliliği ve sınırsız renk seçeneğinin dışında, oldukça dayanıklı bir malzeme oluşu ve uygulanışının kolay olmasıdır. Bununla birlikte pek çok avantajı olan PVC folyo, suya ve neme karşı da oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, içerisinde sağlığınızı tehlikeye sokabilecek bir madde içermemektedir. Dünyada en sık kullanılan malzemeler arasında yer alan PVC folyo, bütün özellikleri ile tercih edebileceğiniz plastik bir malzemedir.  

Folyoları kesmek için kullanılan plotter makinalarda kesilebilen ve şekillendirilebilen PVC folyolar kolayla üretilebilir. Yüksek seri kesim folyoları, fosforlu folyo, mıknatıslı folyo, baskı folyoları, cast folyoları, kumlama folyo, fotolümüne folyo ve ekonomik kesim folyoları gibi çok sayıda çeşidi olan PVS folyolar, çoğu sektörde sıklıkla kullanılmaktadır.

PVC Folyo Fiyatları 2022

PVC Folyo Fiyatlarına Ecopymarket.Com’dan talep formu oluşturarak erişebilirsiniz. Ecopymarket, Bir 2A Görsel Çözümler Reklam Eğitim ve Danışmanlık Tic. LTD. ŞTİ. kuruluşudur. Ecopymarket.Com’da en çok kullanılan PVC folyolar bulunmakta ve çoklu olarak satılmaktadır.

Ecopymarket, hızlı ve verimli üretim, minimum atık ve maksimum etki arayan ticari pazar için önde gelen bir çözüm oluşturmuştur. 2A Görsel, 20 yıllık sektör deneyimi ve yenilikçi yapısıyla 2015 yılında kurulmuştur. Copy Center ve Reklam sektörlerinde iç ve dış mekânlar için görsel çözümler sunar. 100 üzerinde ürün skalasına sahiptir. Çoğu yerli üretim olmakla beraber ithal ürünler de mevcuttur. Yurt içi ve yurt dışı bağlantılarıyla geniş bir tedarik ağına sahiptir. İthal ürünler Uzak Doğu ve Avrupa’dan tedarik edilmektedir.

Ecopy Market olarak sizlere üstün standartlarda hizmet garantisi vermekteyiz. PVC folyo fiyatlarını görmek isterseniz buraya tıklayarak ürünlerimizi inceleyebilir ya da 0216 329 23 00 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.